Publisert 06.01.2022

Tysvær kommune har lagt ut høring om overføring av elever fra Førland skule til Tysværvåg barne- og ungdomsskule.

Publisert 05.01.2022
Ordfører Sigmund Lier deler ut priser

Ordføreren ønsker velkommen til digital nyttårsmottakelse lørdag 8. januar kl.13.00. Her får vi vakker musikk, prisutdelinger, bli kjent med årets prisvinnere og nyttårshilsen. Mottakelsen sendes digitalt på grunn av smittevernrestriksjoner. Se program og sendingen her.

Publisert 03.01.2022

Det ble påvist 27 nye smittetilfeller i Tysvær kommune forrige uke. Dette er en oppgang fra de to foregående ukene. Vi forventer at det vil bli høye smittetall i januar og februar grunnet omikronvarianten som har større spredningsevne enn tidligere varianter.

Publisert 03.01.2022

Alle som ønsker koronavaksine dose 1, 2, 3 eller 4 og er i målgruppen for disse kan bestille time via Helseboka eller ringe vaksinetelefonen på telefon 52 75 74 01. Vi har mange ledige vaksinetimer denne uken.

Publisert 30.12.2021

Alle tilsette i barnehagar og alle elevar og tilsette i barneskular, ungdomsskular, vidaregåande skular og vaksenopplæringa vert oppmoda av sentrale myndigheiter om å testa seg med ein hurtigtest innanfor 24 timer før dei går på jobb eller skule fyrste dag etter juleferien.

Publisert 29.12.2021

Det er kun tillatt å bruke fyrverkeri nyttårsaften i tidsrommet mellom kl. 18.00 den 31. desember og kl. 02.00 den 1. januar. Fyrverkeri kan sendes opp de fleste steder, men vi anbefaler å ta hensyn til mennesker, dyr, bygninger og kjøretøy.

Publisert 28.12.2021

Det er for tiden en synkende smittetrend i Tysvær, med 11 nye smittetilfeller forrige uke. Det har vært en halvering av testing i uke 51, som er som forventet i forbindelse med julehøytiden. Det er meldt om 9 nye smittetilfeller til nå denne uken.

Publisert 24.12.2021
Vannglass

OPPDATERT: Drikkevannet tilhørende Skjoldastraumen vannverk er nå friskmeldt. Alle prøvene er negative og det er ikke lenger registrert E. coli i drikkevannet.

Publisert 22.12.2021
Julekuler

Vi i Tysvær kommune ønsker alle en trygg og god julehøytid. Om du trenger oss, finner du åpningstider og kontaktinformasjon her.

Publisert 21.12.2021

Husbanken har økt inntektsgrensen for bostøtte i vinter. Det kan derfor være lurt å søke bostøtte nå. Alle som får innvilget bostøtte, vil og få ekstra utbetaling til dekning av høye strømutgifter.