Publisert 19.01.2022

Tysvær kommune utlyser med dette sjette del av kommunal kompensasjonsordning for lokale bedrifter.

Publisert 19.01.2022

Pårørende er ofte pasientens eller brukerens viktigste støtte og ønsker i de fleste situasjoner å være en ressurs for denne. Derfor er det viktig at pårørende involveres i og opplever støtte fra helse- og omsorgstjenesten.

Publisert 19.01.2022

I dag og fram til torsdag blir det sendt ut over 4 millionar sms-ar om appen Smittestopp. I appen kan du gje og få melding om smitte. Det er særleg viktig at alle som har appen og som testar positivt, melder frå om det i Smittestopp.

Publisert 18.01.2022

Som annonsert før helgen, ble det mandag 17. januar vurdert videre tiltaksnivå i barnehager og skoler i Tysvær på bakgrunn av smittesituasjon og vurderingskriterier fra sentrale myndigheter.

Publisert 17.01.2022

I Tysvær kommune er vaksinasjonsdekningen god. Alle over 65 år fikk tilbud om 3. dose koronavaksine innen utgangen av 2021.

Publisert 14.01.2022

Regjeringen mener det fortsatt er behov for nasjonale tiltak. Det forventes høye smittetall i ukene som kommer, men som samfunn tåler vi viruset bedre nå. Derfor letter regjeringen på noen av tiltakene. Regjeringens justeringer av tiltakene er basert på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet og ble presentert på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Publisert 14.01.2022
Jente hopper fra stupebrett i bassenget

Lørdag 15. januar åpner Tysværtunet badeanlegg igjen, etter noen uker stengt på grunn av koronarestriksjoner. Vi ønsker velkommen tilbake til familiebading, morgensvømming og skumringstime!

Publisert 14.01.2022

Søknadsfristen for hovedopptaket til barnehagene våre er 15. februar 2022.

Publisert 11.01.2022
Ordfører og prismottakere

Det ble digital livesending av årets nyttårsmottakelse, men neste år håper vi på full sal, kake og topp stemning. Vi er allikevel godt fornøyd med digital variant og vil takke alle som deltok og bidro til at det ble et flott arrangement.

Publisert 10.01.2022

Tysvær kommune vaksinerer for fullt! Alle som ønsker koronavaksine dose 1, 2, 3 eller 4 og er i målgruppen for disse kan bestille time via Helseboka eller ringe vaksinetelefonen på telefon 52 75 74 01 i åpningstiden.