FHI anbefaler en oppfriskningsdose (3. dose) av koronavaksinen til de over 65 år. og det nærmer seg årets influensavaksinering. Under følger informasjon om hvordan dette vil foregå i Tysvær fremover høsten. 

Vaksineglass

90 % av alle innbyggere over 18 år har nå fått en dose koronavaksine og 83 % er fullvaksinerte!

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september klokken 16.00. Tysvær kommune følger beslutningen til regjeringen.

Tusen takk til alle dere som møter opp til avtalt tid. Vi opplever lite frafall og det medvirker til at vaksinearbeidet har stor fremgang!

70% av alle innbyggere i Tysvær kommune har nå fått en dose med koronavaksine. Hele 81 % av alle over 18 år er fullvaksinerte, og 90 % har fått første dose.

Vi vil minne om at dersom du ønsker koronavaksine vil siste mulighet for første dose være fredag 1.oktober. Vi ser for oss at alle innbyggere som ønsker det skal være fullvaksinerte innen uke 44.

69 % av alle innbyggere i Tysvær kommune har nå fått en dose med koronavaksine. Hele 79 % av alle over 18 år er fullvaksinerte.

Etter en periode med relativt få smittetilfeller i kommunen, ser vi nå en økende trend. Torsdag ble det meldt inn 4 nye smittetilfeller, og i går fredag kom det 10 nye smittetilfeller.

I uke 37 starter vaksineringen av 12- til 15-åringer i Tysvær kommune.

Innbyggere som ringer koronatelefonen må regne med litt ventetid da det er stor pågang. 

Tysvær kommune tilbyr drop-in-vaksinering torsdag og fredag denne uken.