Logg inn Joomla

Cyanobakterier påvist

Kommunevaapen
Det er påvist cyanobakterier i Tysvær. I første omgang gjeld dette Våråvatnet. Dersom bakterien vert funne i andre vatn, det vil bli sett opp plakatar.

Forhåndsstemming starter 10. august

Skrevet av Liv Jorunn Frønsdal .

valglogo gull bokmaalI perioden 10. august - 8. september er det mulig å forhåndsstemme ved servicetorget på rådhuset. Det er også satt av tid til å stemme ved omsorgssentrene og ved Amandasenteret.

Varsling om farlige bakterier i Våråvatnet

Skrevet av John Leiv Dahlseng .

Det er påvist cyanobakterier i Våråvatnet ved Nes i Skjoldastraumen. Desse bakteriane kan produsera giftstoff som ikkje vert øydelagt med koking. Våråvatnet må ikkje brukast til bading eller i hushald korkje til menneske eller dyr.

Tidligstemming fra 1. juli

Skrevet av Liv Jorunn Frønsdal .

valglogo gull bokmaalDe som ikke har anledning til å forhåndsstemme i den ordinære forhåndsstemmeperioden 10. august – 8. september eller stemme på valgdagen 11. september, kan kontakte servicetorget på rådhuset for å få avgitt en såkalt tidligstemme.
Dette kan gjøres i servicetorgets åpningstider i perioden 3. juli – 9. august.
Husk å ta med legitimasjon!De som ikke har anledning til å forhåndsstemme eller stemme på valgdagen kan få avgitt tidligstemme.

Anbudsinnbydelse

Logo PNG2
Tysvær kommune v/Drift og eigedom innbyr til anbudskonkurranse på arbeider i forbindelse med anleggsarbeider Fv. 515 Nedstrand - fortau og VA. Anskaffelsen er publisert på Doffin.

HPV vaksinasjon

vaksine min
Har du fått med deg tilbudet om gratis HPV vaksinering ved Aksdal helsestasjon? Her kommer viktig informasjon til alle kvinner født 1991 og senere!