Logg inn Joomla

Vårtelling av hjort

Skrevet av Marlin Øvregård Løvås .

TK logo black u tekstPå fastsatte datoer og klokkeslett vil det utover våren bli foretatt vårtelling av hjort. I den forbindelse vil det blant annet bli brukt lys.

Treningskontakt

Logo PNG2

Vil du bli treningskontakt? Tysvær kommune ønsker å utvide støttekontaktordningen til økt fokus på fysisk aktivitet i hverdagslivet.

Skogdag i Vindafjord

Skrevet av Marlin Øvregård Løvås .

Bilde Gjesdal Edlandsskogen2Tysvær kommune, Vindafjord kommune, dei lokale skogeigarlaga og Fylkesmannen i Rogaland arrangerar skogdag i Vindafjord den 11.03.2017,

Strandryddeaksjonen Haugalandet

Hånd med søppel
Karmøy, Haugesund, Tysvær, Friluftsrådet Vest, Karmsund Havn og Ragn-Sells samarbeider om Strandryddeaksjonen Haugalandet, og ønsker å tilrettelegge for mest mulig frivillig strandrydding.

Besøkshjem

besokshjem
Barneverntjenesten i Tysvær har behov for besøkshjem til et søskenpar på 4 og 7 år. Det er ønskelig at besøkshjemmet ligger i "ytre Tysvær".

Søvnskole i Tysvær

sleepimage2w
Søvnproblemer er kanskje landets mest utbredte og undervurderte folkehelseproblem og er også debutproblem  ved de fleste psykiske lidelser.

Søker krigsveteraner

Skrevet av Liv Jorunn Frønsdal .

Bakgrunn hegre2
Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) ønsker å komme i kontakt med personer som tjenestegjorde i Tysklandsbrigaden eller som har deltatt i internasjonale operasjoner.

Meld en feil

meldenfeil
Meld en feil er Tysvær kommune si teneste for melde inn feil og manglar på kommunale vegar.

Aktivitetsvenn kurs

avenn1
Aktivitetsvenn er et landsdekkende tilbud som drives i over 100 kommuner. Vi tilbyr gratis og uforpliktende kurs, erfaringssamling og et hyggelig nettverk av frivillige.

Godt driftsresultat for Tysvær kommune

avgiftsauke
Rekneskapen for Tysvær kommune for 2016 er gjort opp med eit netto driftsresultat på 94 millionar kroner, mot budsjettert 37,2 mill. kroner. Resultatet er ca. 57 mill. kroner betre enn budsjett.