Logg inn Joomla

Sykle til jobben

1sykletiljobb
Frå 24.04.17 og t.o.m. 31.10.2017 blir det arrangert ein lokal sykle-til-jobben-aksjon i Tysvær kommune. Alle som jobbar i ei bedrift i Tysvær kan delta.

Vil vite mer om frivilligheten

frivillighet
Tysvær kommune ønsker mer kunnskap om det frivillige mangfoldet i kommunen. Derfor samarbeider kommunen med Frivillighet Norge om en spørreundersøkelse rettet mot frivillige lag og foreninger.

Ledig fastlegehjemmel

Logo PNG2
Det blir ledig fastlegehjemmel ved Nedstrand legekontor i Tysvær kommune fra 27 oktober 2017. Dette er en godt innarbeidet solopraksis med listelengde på 1050 pasienter.

Gå tur i Tysvær

Frisk i friluft

No er det TellTur som gjeld, men vi har framleis eigen konkurranse for turane i Tysvær. På TellTur finn du turmåla til alle medlemskommunane til friluftsrådet.

Trekkfuglene kommer

trekkfugler
I disse dager kommer trekkfuglene fra Sentral-Europa til Norge. Et stort utbrudd av fugleinfluensa i Sentral-Europa gjør at det er høy risiko for at disse fuglene kan bære med seg smitte til Norge.

Nasjonale endringer fra NAV

NAV
På grunn av nasjonale endringer fra Arbeid og Velferdsetaten (NAV), vil det fra 03.04.17 være begrenset med hvilke spørsmål og saker NAV lokalkontor kan svare på.

Gratis bygdebøker

bygdebok
Skaff deg gratis tysværkrim til påske – du finn historier om slagsmål og drap i nokre bøker, og du kan ana spenning i mange familiehistorier.