Kurs på Tysvær kulturskole

Gøy med musikkteori

Kurs i Musikkteori ved Tysvær kulturskole Tysvær Kulturskole tilbyr kurset «Gøy med Musikkteori» for elever ved Tysvær kulturskole og andre kulturskoler i regionen. Marianne Larsen som er lærer for kursene, jobber til vanlig som fløytelærer ved Tysvær kulturskole og Skeisvang videregående skole.

Gjennom skoleåret har vi to kurs; grunnleggende kurs på høsten og videregående kurs på våren. Kursene er delt inn etter alder (og nivå), og foregår på Tysværtunet. Begge kursene går over seks mandager (90 minutter pr gang).

Gøy med musikkteori – Grunnleggende kurs 

På dette kurset vil du få enkel opplæring i grunnleggende notekunnskap gjennom morsomme oppgaver og musikk-leker. Ved å forstå notebildet bedre kommer du til å få enda mer glede av musikken du liker og ha det enda mer gøy på spilletimen med læreren din.

Gøy med musikkteori – Videregående kurs 

Kurset er for deg som behersker instrumentet ditt godt, og har lyst til å treffe andre som du kan lære musikkteori sammen med. Vi går igjennom grunnleggende musikkteori som notenøkler, rytme, melodi, skala og treklang, kvintsirkelen og mer. Kurset passer for deg som har tenkt å gå Musikklinja på videregående, deltar på UTH eller ønsker å delta.

Datoer høst 23: vil bli annonsert 
Tid: mandager kl. 17:30 - 19:00
Sted: Rabalder, Tysværtunet
Lærer: Marianne Larsen
Pris: 630,-

Påmelding til kulturskolen@tysver.kommune.no

Vi tilbyr også kursene Musikklek og babymassasje 0-6 mnd og Musikklek 6-12 mnd

UTH – Unge talenter Haugalandet

Unge Talenter Haugalandet er en mulighet for kulturskoleelever fra Karmøy, Haugesund og Tysvær til å gå i dybden på faget sitt. Tilbudet er for elever på musikk, teater og dans. Alder fra ca. 13 år. Les mer om UTH og påmelding her (PDF, 2 MB)

Artikkelliste