OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Foreldrekurs

Et tilbud til foresatte i Tysvær kommune med barn i alderen 0-18 år

Vi vet du vil og vi tror du kan!

Tysvær kommune tilbyr foreldrekurs til deg som er på jakt etter nye tips og triks i foreldrerollen. Foreldrekursene passer for alle typer foreldre, med alle typer barn. Kursholderne våre er sertifiserte og erfarne tilsatte som brenner for barn og deres foresatte. Noen ganger er det fint å stoppe opp sammen og justere kursen. Påmelding til de ulike kursen finner du nederst på siden.

Varmt velkommen skal du være!

Informasjon om våre kurs

Illustrasjonsbilde: gutt som er frustrert og lei seg - Klikk for stort bilde Emosjonsfokusert ferdighetstrening

Synes du - som alle andre - at foreldrerollen kan være strevsom? Dette kurset egner seg for alle foreldre, som ønsker å øve på å møte barns følelser, minske konflikter i hjemmet og hvordan ordne opp når det går galt. 

Les mer om kurset her

Illustrasjonsbilde: Voksen holder et barns hånd - Klikk for stort bilde COS-P Trygghetssirkelen

Vi vet at alle foreldre har et ønske om å gi barn trygghet og løse situasjoner med barnet sitt på en god måte. Mange opplever likevel at det kan være mange krevende situasjoner som føles vanskelig å løse. 

Les mer om kurset her

Illustrasjonsbilde: Mor holder ett barn i armene  - Klikk for stort bildeSmarte foreldre

Mange opplever det som vanskeleg og utfordrande å ha barn som er engstelege og/el triste. Du som forelder er likevel den viktigaste ressursen og rollemodellen for barnet ditt. 

Les meir om kurset her

 Trygge foreldre

Dette er et foreldreveiledningskurs som ønsker å gi et "veikart" til å forstå barns behov og signaler, samt gi forklaringer på hvordan man kan imøtekomme disse behovene. 

Les mer om kurset her

Meld deg på ett kurs her

Foreldrekurs 2021

Til toppen