F.o.m. 1. mai 2022 blir det felles testsenteret for Tysvær, Sveio og Bokn i Aksdal lagt ned.

koronatest med positivt utslag

Fra i dag, onsdag 26.januar gjelder nye karanteneregler for nærkontakter. Smittekarantene på 10 døgn kan erstattes med daglig testing i 5 døgn for husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.

Du som har tre vaksiner bør ikke ta PCR for å bekrefte positiv selvtest.

kvinne med munnbind

Regjeringen mener det fortsatt er behov for nasjonale tiltak. Det forventes høye smittetall i ukene som kommer, men som samfunn tåler vi viruset bedre nå. Derfor letter regjeringen på noen av tiltakene. Regjeringens justeringer av tiltakene er basert på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet og ble presentert på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

laptop og skriveblokk

Det blir innført digital hjemmeundervisning for alle elever fra 5. til 10. trinn i Tysvær kommune fra og med torsdag 16.12.21 

Regjeringen innfører nye nasjonale smitteverntiltak for ikke å overbelaste helse- og omsorgstjenesten og beskytte kritiske samfunnsfunksjoner. Tiltakene ble lagt frem på en pressekonferanse mandag kveld.

folkemengde og konfetti

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap lørdag 25. september klokken 16.00. Tysvær kommune følger beslutningen til regjeringen.

gravid kvinne

Gravide kvinner har noe økt risiko for alvorlig forløp av koronasykdom, og det er nå mer kunnskap tilgjengelig om vaksinering av gravide. 

gutt leker med fargerike klosser

Fra 16.08 er det åpnet opp for at barn som er nærkontakter kan få fritak fra karantene dersom de tester seg på noen gitte tidspunkter. Fritaket gjelder ikke ved smitte innad i egen husstand/familie, men for eksempel ved smitte i en skoleklasse eller på en fritidsaktivitet.

Vi viser til melding lagt ut på Haugesund kommune sin hjemmeside i dag:

To personer har fått påvist koronavirus etter deltagelse på «rulling» i russebusser i Haugesund, natt til lørdag 19.juni.