Teknisk drift og eiendom har ansvar for planlegging, nyetablering, drift og vedlikehold innenfor vann og avløp. Arbeidsoppgavene til drift og eiendom er drift, prosjektering, utbygging og vedlikehold av vannforsyning og avløpsanlegg i Tysvær kommune.

Rørleggermelding:

Før en kan koble seg til ved nybygg, ombygging eller rehabilitering på vann og avløpsledninger tilkoblet offentlig ledningsnett, må det innsendes rørleggermelding. Tysvær kommune har i dag egen rørleggermelding. Kun godkjente rørleggerfirma/entreprenører kan melde inn arbeider via rørleggermeldingen. Kommunen setter krav til det tekniske anlegget for å sikre hygienisk og forsvarlig forsyning av drikkevann. Når rørleggerarbeidet er ferdig skal det sendes inn «Ferdigmelding» med beskrivelse og kart med innmålte data. Ferdigmelding skal innleveres senest tre uker etter at arbeidet er fullført. Saken er ikke ferdigbehandlet før denne er mottatt.

Rørleggermelding og ferdigmelding sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

pdf Røyrleggjarmeldingsskjema (340 KB)

pdf Ferdigmelding sanitær skjema (249 KB)