Tidligstemming:

Dersom du ikke har anledning til å stemme i den ordinære forhåndsstemmeperioden eller på selve valgdagen kan du tidligstemme. Du kan tidligstemme i perioden 01.07.19 - 09.08.19. Ta kontakt med Servicetorget på rådhuset for å tidligstemme.

 

Ordinær forhåndsstemming:

Den ordinære forhåndsstemmeperioden skjer i perioden 10.08.19 - 06.09.19.

Du kan forhåndsstemme ved servicetorget på rådhuset. Her er åpningstidene mandag  - fredag 08.00 - 15.30. Torsdag 5/9 og fredag 6/9 er det langåpent til kl 18.00.

I uke 35 vil det være forhåndsstemmemottak ved Nedstrandtunet. Her kan både brukere og ansatte kunne stemme, og det vil også være mulig for alle andre innbyggere å komme på Nedstrantunet for å stemme. Dato og åpningstid, vil vi komme tilbake til senere.

I uke 35 er det institusjonsstemming ved Aksdaltunet og Tysværtunet. Dato og åpningstid, vil vi komme tilbake til senere.

Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune i hele landet. Din forhåndsstemme vil bli sendt til den kommunen som du er folkeregistrert i.

Det er ikke nødvendig å ta med valgkort, men det vil gå raskere for deg å stemme dersom du har det med deg. Det du må huske å ta med er legitimasjon. Dersom ingen av de som tar imot stemmer kjenner deg får du ikke stemme dersom du ikke har med deg legitimasjon.

 

Stemme hjemme?

Dersom du på grunn av uførhet ikke har mulighet å komme deg til et valglokale kan du søke om å få stemme hjemme. Send søknad til Valgstyret i Tysvær kommune, postboks 94 5575 Aksdal, eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Har du spørsmål om valgavviklingen i Tysvær kommune kan du ta kontakt med leder for politisk sekretariat Liv Jorunn Frønsdal, 5275 7055 eller 9094 8891.

Du finner mer informasjon om stortingsvalget på www.valg.no