jogg

Kick–off Trivselsleikar og joggedag med innsamling til slumborna i India

Torsdag 13. september blir det kick off for Trivselsleikar og joggedag. Me ynskjer som tidlegare år at denne dagen skal vere i solidaritet med dei som er dårlegare stilt enn oss. I år som tidlegare år gir vi ei gåve til slumborna i India som vil bygge bibliotek og naturfagsal.

Innsats for andre som er et valfag på ungdomsskulen vil stå for innsamlinga i klassane. Det er og mogleg å sette inn pengar på skulen sin konto merka med «India». Kontonr: 3240 08 99 001. Pengane vil gå direkte til skulen i India.

Tidsplan

09.00 – 11.00          TL – leikar barnesteget

11.30 – 13.00          TL –leikar ungdomssteget

13.15                       Joggetur for alle. Løypa er ny og går til Troppene og langs kajakkanlegget tilbake til skulen. Saft når ein kjem i mål.

Litt info om slumprosjektet.

Slumskole i Jammu har allerede forbedret livet til 450 elever som ellers ikke ville fått skolegang eller knapt nok klær. Disse barna har fått en unik mulighet til å komme seg ut av fattigdommen.

Alle elevene i Jammu kommer fra slumområdene rundt og i nærheten av skolen. Dette er barn som ellers ikke ville ha fått tilgang til skolegang. I tillegg til å gi dem utdannelse i trygge omgivelser, støtter vi dem også med skoleklær, sko og mat hver dag. Dette er barn som er veldig fattige og for mange er møtet med skolen første gang de får sko på føttene.

Link til sida finn du her: