Støtte til medlemskap, turer og kontingent til frivillig organisasjon i Tysvær, eller årsavgift til Tysvær kulturskole.

Barn og unge under 18 år fra familier med lav inntekt kan søke kommunen om støtte til dekning av medlemskapet i en frivillig organisasjon i kommunen for inntil kr. 2000,-

Barn og unge under 18 år fra familier med lav inntekt kan også søke om støtte til reiser, leirer, cuper og lignende i regi av frivillige organisasjoner for inntil kr. 2000,-

En frivillig organisasjon er en sammenslutning av personer eller virksomheter som driver frivillig virke på ikke-fortjenestebasert og ikke-offentlig basis. Med frivillig virke mener vi virksomhet som for det vesentligste er basert på frivillige gaver/innsamlede midler og/eller frivillig tidsbruk, og som har et ikke-kommersielt formål.

Tysvær kulturskole:

Kommunen dekker egenandelen (inntil kr 3600,-) for undervisning ved Tysvær kulturskole.

Søknad

For å søke, benyttes søknadsskjema.
Trykk her for å komme til søknadsskjema.

For å få innvilget disse støtteordningene må forsørger ha lavere inntekt, etter skatt, enn følgende:

Enslig forsørger med ett barn     kr. 297 000

Enslig forsørger med to barn      kr. 365 500