banner

Tysvær kommune har som målsetning å skape god innbyggerdialog og samtidig forbedre informasjonsflyten ut til kommunens innbyggere om viktige nyheter og aktiviteter.

Ikke minst har det vist seg i disse korona-tider at det å kunne tilby oppdatert og god informasjon er svært viktig.

I samarbeid med Innocode AS har vi fått utviklet en innbyggerapp som gir oss en kanal for å nå frem til innbyggerne med målrettet informasjon. Appen vil være tilgjengelig på både iPhone og Android-baserte mobiler og tilbyr push-meldinger for viktige nyheter.

Innholdet i appen vil være en sammenstilling av aktuelle tema fra ulike kilder, herunder kommunens hjemmesider, Facebook, Tysværtunet kulturhus, lokale media, om aktiviteter og arrangement med mer, og presentert på en enkel og oversiktlig måte. Når man tar i bruk appen har man mulighet til å velge hvilke geografiske områder man ønsker informasjon om og samtidig hvilke tema man er interessert i. Dette gir oss muligheten til å tilpasse innholdet til brukerens preferanser.

Vi er nå bare i startgropen i forhold til bruk av denne appen og vil stadig legge til nytt innhold og forbedre den ytterligere.

God fornøyelse!

Last ned appen via disse linkene - husk at dette kun er for mobiler og nettbrett.

itunes app store logo 140px  google play 140px