Musikklek og babymassasje 0-6 måneder

Velkommen til en hyggelig og lekbetont musikkstund med fullt fokus på barnet ditt!
Les mer om innholdet lenger ned.

Oppstart høsten 23: 13. september kl. 11:30

Tid: onsdager kl. 11:30 - 12:30
Varighet: 10 uker
Sted: Musikkloftet på Tysværtunet, varer i 10 uker.
Pris: 1050,-

Litt om musikklek og babymassasje

  • Fullt kurs i babymassasje; vi lærer massasje av hele kroppen, «vondt i magen - massasje», hvilken effekt massasje kan ha, bruk av oljer mm.
  • Sang, bevegelse, rim og regler
  • Berøring, kos, ro og avspenning
  • Musikklek og lek med lyd
  • Allsidig stimulering av barnet; hvordan aktivitetene stimulerer helhetlig utvikling. Aktivitetene stimulerer blant annet motorikk, språkutvikling, hjernen mm.
  • Kommunikasjon med barnet

I første halvdel av kurset har vi fokus på babymassasje, i andre halvdel har vi mer fokus på musikkaktiviteter (men holder massasjen ved like). Vi krydrer med enkle instrument som passer for små barns ører.

Sosial møteplass

Det er anledning til å være sosial i kulturhusets vestibyleområde eller på Musikkloftet hvor vi holder til etter massasje/musikk. Ta gjerne med mat og drikke. Vi har vannkoker, te og kaffe. Det er heis opp til rommet og lett å ha med vogn.

Meld deg på baby-gruppene her

Vi tar imot nye deltakere hele året så sant det er ledig plass på gruppene!

Om kursholder
Ingunn Frøyland har jobbet med barn, musikk og kulturformidling siden 1996. Hun er musikkpedagog, norsklærer og har videreutdanning i Musikk med barn 0 – 6 år og Rytmik - metoden, som har fokus på lek og bevegelse. Hun har deltatt i en rekke kurs i regi av Musikk fra livets begynnelse (MLB), er instruktør i babymassasje og har kurs i yogalek med barn. Ingunn er opptatt av tverrkulturfaglig formidling til barn og har mottatt kultur-stipend for å utvikle dette. Hun holder også kurs for ansatte i barnehager, skole og kulturskole i regi av MLB. Hun har jobbet på Solstrand tidligere og jobber på Blå kors i Haugesund, i tillegg til kulturskolen

Kontaktinformasjon

Tysvær Kulturskole
E-post
Telefon 52 75 75 60

Besøksadresse

Tysværtunet kulturhus
Aksdalsvegen 157
5570 Aksdal

Oversikt over ansatte

Søk elevplass

Ønsker du å melde deg ut? Send oss en e-post.

 Følg oss på facebook