Gratulerer med babyen!

Som mor eller far går du en spennende og utfordrende tid i møte! Å være foreldre er flott, men også krevende. Vi på helsestasjonen ønsker å veilede og støtte dere i denne oppgaven, slik at dere kan være der for deres barn. På Helsestasjonen vil vi ha fokus på ditt barn, men også på hvordan dere har det som foreldre.    

Hjemmebesøk og møte på helsestasjonen

Vårt første møte blir som oftest når vi kommer på hjemmebesøk. Dersom du har fått ditt første barn, tilbyr vi som regel to hjemmebesøk; ett med jordmor og ett med helsesykepleier. Her tar vi med vekt for å veie barnet og tilbyr veiledning om ammeteknikk og/eller morsmelktillegg og informerer om helsestasjonens tilbud.  

Neste møte blir på helsestasjonen, enten i en samtale hos helsesykepleier for bare deg/dere og barnet ditt, eller i gruppeveiledning. Her tar vi utgangspunkt i det du lurer på, vi følger babyens utvikling og vaksinering. Vi har også faste legekontroller der vi sjekker at alt står bra til med babyen din ved 6 uker, 6 måneder, 1 år og 2 år.

Vi ber om at du ikke tar med syke barn til helsestasjonen. Har du time til konsultasjon, ber vi om at du ringer og avtaler ny time. Er du i tvil, kan du ta kontakt.

Les mer om oss her, i helsestasjonsprogrammet. (PDF, 2 MB)

 

Brødre - Klikk for stort bilde

 

Kontaktinformasjon

Aksdal Helsestasjon

Post- og besøksadresse:

Aksdalsvegen 165
5570 Aksdal

Ring til oss, skriv en e-post eller send en melding

Vi er ikke alltid tilgjengelig på telefon. Da kan dere sende SMS og e-post. Vi tar kontakt så snart vi ser meldingen. Dersom din faste helsesykepleier ikke er til stede, forsøk gjerne en av de andre.

Helsesykepleiere

Veronica Velde Wold
Telefon: 904 05 777
E-post: veronica.wold@tysver.kommune.no

Monica B. Førland
Telefon: 991 29 198
E-post: monica-brekke.forland@tysver.kommune.no

Ellen Hokholt
Telefon: 414 13 683
E-post: ellen-kristin.hokholt@tysver.kommune.no

Klara Sandvik
Telefon: 469 29 055
E-post: klara.sandvik@tysver.kommune.no

Tove Stølsvik
Telefon: 404 27 762
E-post: tove.stolsvik@tysver.kommune.no

Kjerstin W. Hagland, Seksjonsleder
Telefon: 472 61 463
E-post: kwhagland@tysver.kommune.no