Målet med Den kulturelle spaserstokken i Tysvær er at alle seniorer i kommunen skal ha mulighet til å delta i sosiale aktiviteter og fritidstilbud. Den skal medvirke til at eldre får et profesjonelt kunst- og kulturtilbud av høy kvalitet.

Den kulturelle spaserstokken skal gi et variert og gratis kulturtilbud som er åpent for alle i målgruppen. Formidlingen kan skje på ulike arenaer, for eksempel på sykehjem, seniorsentre, museum, bibliotekfilialer, lokale kulturarenaer og private hjem.

Tysvær kommune mottar midler fra Rogaland fylkeskommune til gjennomføring av tilbudene i Den kulturelle spaserstokken etter årlig søknad og tildelingsrunde.

Kulturkontoret samarbeider med aktivitets- og omsorgssentrene, pensjonistforeningene og Frivilligsentralen om å sette opp programmet og gjennomføre de ulike arrangementene. Programmet gjøres kjent gjennom aktivitets- og omsorgssentrene og «Det skjer i Tysvær» spalten i Tysvær Bygdeblad.

Har du behov for transport til arrangementene? Frivilligsentralen kan tilby transport til de som har problemer med å komme seg til arrangementene på egen hånd. Ring tlf. 52 75 81 90 for å avtale henting.

Kontaktpersoner for Den kulturelle spaserstokken i Tysvær:

Marit R.Lothe
Kulturkonsulent
Tlf. 52 75 75 55 
Mob. 476 20 336
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tove Rullestad
Aktivitetskoordinator
Tlf. 52 75 87 16
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.