Hei! Det ble sendt hjem brev om innskriving i uke 43. Her er info til foreldre:

Foresatte til elever i 1.klasse, 2021-2022

VELKOMMEN TIL
INNSKRIVING FOR NYE ELEVER I 1.KLASSE 2021-2022

Torsdag 19.11 .2020 kl. 17.00-18.00

På Frakkagjerd barneskole har vi gleden av å ønske nye elever og foresatte velkommen til innskriving!

På grunn av smittevernhensyn i disse tider blir innskrivingen noe annerledes i år.

Foresatte og elev som skal starte i 1. klasse høsten 2021 møter ved hovedinngang vis a vis Steinsvik Arena kl. 1700 torsdag 19.nov 2020. Begge foresatte kan være med om ønskelig. Det settes opp stoler tre og tre med god avstand i vestibylen.

Vi starter med en samling i vestibylen der rektor og inspektør ønsker velkommen. Så blir det en hilsen fra elevene i 5. klasse, som vil være faddere til høsten. Dessverre blir det bare en digital hilsen fra dem denne gang pga. smittevern.

Deretter blir det aktiviteter for barna i biblioteket. De vil blant annet få hver sin blyant og «skolebok» som de kan begynne å skrive/tegne i. Imens blir det et kort infomøte til foreldre, der det blir anledning til å komme med eventuelle spørsmål en måtte ha.

Til slutt blir det en felles avslutning med blant annet årets blime-dans som vi hører rykter fra en barnehage om mange av førskolebarna er god på. Om en ønsker å bli kjent i skolegården og avslutte med frilek der er den en mulighet når innskrivingstimen er over.

NB! Vedlagte elevkort i brevet fylles ut, signeres av foresatte og returneres til skolen på innskrivingsdagen. Se etter at informasjonen som står på kortet er korrekt. Dersom dere har opplysninger som er viktige for oss å vite om, ser vi gjerne at dere skriver dette på skjemaet som er vedlagt.

Hvis noen ønsker samtale med rektor i forkant eller etterkant på innskrivingsdagen, ber vi om at dere tar kontakt på epost; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., event. tlf 52758170 for å avtale tidspunkt.

NB! PARKERING

Det er innkjøring forbudt i skolegården. All parkering skal foregå på toppen av bakken v/Fjellhaug friluftsbarnehage.

Med vennlig hilsen

Morten Salvesen, Rektor og Grete Fjeldheim Vestbø, inspektør

Frakkagjerd barneskole og SFO