Om tjenesten:

Sysselsetting er varig tilrettelagt arbeid og tjenesten ytes til innbyggere i alderen 18-67 år som har avsluttet videregående skole. Tilbudet er aktuelt for de som ikke kan delta i ordinært arbeidsliv og som er avklart fra NAV i forhold til arbeidsevne.

Sysselsetting er ikke en lovfestet individuell rett men Tysvær kommune har valgt å organisere tilbudet etter helse- og omsorgstjenestelovens §§ 3-1 og 3-3. 

Sysselsettingsoppgaver:

Innedrift: Søm, handarbeid, brukt butikk, handlehjelpen, gravstell, trykk, og kantinedrift m.m.

Utedrift: Mattevaskeri og inn/utlevering, hage og plen, ulik produksjon på snekkerverkstedet, skogning og ved produksjon, makulering, resirkulering av papp/plast, vedlikehold av eget utstyr, m.m

Hvem kan søke?                                                                                                                     

Tjenesten kan gis til  innbyggere i alderen 18-67 år som har avsluttet videregående skole. Tilbudet er aktuelt for de som ikke kan delta i ordinært arbeidsliv og som er avklart fra NAV i forhold til arbeidsevne.

Slik søker du:

pdf Søknad om Helse og omsorgstenester (104 KB)

 

FOR MER INFO:

Anne Siri Haukeland
Saksbehandler ved tildelingskontoret
Tlf. 52757040
E-post:Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

Nina Riise
Fagansvarlig ved Seksjon Arbeid og inkludering
Tysvær kommune
Tlf. 52 75 88 61 | Mob. 91241169
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.