Har du tid til overs og ønsker å gjøre noe meningsfullt?

En støttekontakt skal bistå mennesker med å få en meningsfull fritid, ved blant annet å hjelpe til med deltakelse i kultur- og fritidsaktiviteter, sosial kontakt med andre og fysisk aktivitet. Det er ikke krav om helsefaglig utdanning. Personlig egnethet vil bli vektlagt i høy grad.

Tysvær kommune har jevnlig behov for støttekontakter. Aktuelle, ledige oppdrag som støttekontakt er:

Jente 15: Liker å tegne, høre på musikk og lese bøker. Trenger hjelp til meningsfull fritid med andre barn/ungdommer. 10 timer per måned.

Jente 11,5 år: Liker aller best å bade, men liker også å leke og gå turer i skog og mark. 16 timer per måned.

Gutt 13 år: Liker å bade og gå tur. Er opptatt av faktakunnskaper og naturen. 6 timer per måned. Må være gutt/mann.

Gutt 10 år: Liker fotball, svømming, sykling og fisking. 10 timer per måned. Må være gutt/mann.

Mennesker som får innvilget støttekontakt har ulike hjelpebehov. Nærmere informasjon fås ved kontakt med støttekontaktkoordinator.

Det tar ofte tid å opparbeide relasjon så du som søker må ikke ha planer om å flytte vekk i nærmeste framtid. Støttekontakten må ha sertifikat og tilgang på bil. Støttekontaktene lønnes per time utført jobb og det blir gitt godtgjørelse for kjøring og utlegg. Voksne damer og menn oppfordres til å søke!

Er du interessert?

Ta kontakt med støttekontaktkoordinator Marit Gjerstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 481 36 748.