Velkommen til Tysvær kommune sine nye nettsider!

Hva er nytt?

Det mest åpenbare er selve utformingen av sidene. De nye sidene er bygget opp med menybokser. Disse boksene, eller tjenestene, er igjen bygget opp etter hvilke sider som er mest besøkt. I arbeidet med å finne de mest besøkte sidene har vi  statistikk (Google analytics) fra våre gamle nettsider.

Bruk søkefeltet

Ettersom vi har mye informasjon på nettsidene våre, kan det være vanskelig å finne informasjon uten å bruke søk. Vi anbefaler derfor i at du bruker søkefeltet i størst mulig grad.

Responsive

At nettsider er responsive vil si at de kjenner igjen skjermstørrelsen de blir åpnet fra. Enten du bruker mobil, nettbrett eller PC. Dette håper vi vil gjøre navigeringen enklere for deg som bruker.

SSL

Nettstedet vårt har nå installert SSL-sertifikat. Det betyr at dataene som sendes mellom deg og nettstedet vårt er kryptert.

Velkommen til våre nye, responsive og sikre nettsider!