kl. 11.30
Vannet stiger i høydebassenget og alle abonnenter vil snart ha vannet tilbake som normalt. Det kan være misfarget og inneholde luft men dette skal ikke være helseskadelig. Vi beklager ulempene dette har medført.

kl. 10.40
Det blei søndag formiddag konstatert vannledningsbrudd i Frakkagjerd/Førreområdet. Kommunens vann- og avløpsavdeling har i ettertid arbeidd kontinuerlig for å finne lekkasjen. En lekkasje blei funnen og tetta tidlig mandag morgen, men siden høydebassenget i Førre ikke fyller seg opp er det klart at det fremdeles er problemer med anlegget.

Kommunen jobber på spreng for å utbedre feilen!

Tysvær kommune vil beklage at vi har vært for seint ute med informasjon i denne saken. Og til alle som er rammet av vannledningsbruddet - takk for tålmodigheten.

Saken oppdateres...

Tysvær logo black