Vaksineinformasjon per 7.juni

Rundt 20 % av alle innbyggere i Tysvær er nå fullvaksinert, og 33 % har fått minst en vaksinedose.

I løpet av denne uken blir kommunen ferdig med gruppe 7 og begynner på gruppe 8, som er aldersgruppen 55-64 år.

Det vil si at dersom det er noen som har underliggende sykdom/tilstand og ikke er tilbudt vaksine, oppfordres det til å ta kontakt via vaksinetelefonen (52 75 74 00).

Fra nå av vaksineres det i idrettshallen i Tysværtunet kulturhus hver fredag gjennom hele sommeren. Inngangen er på østsiden nede ved svømmehallen, vis a vis koronatestsenteret. Det er satt opp skilt som viser hvor man skal møte opp, ikke bruk hovedinngangen.

De som har fastlege på Aksdal legesenter vaksineres fortsatt der, mens alle andre blir vaksinert kommunalt på Tysværtunet.

Alle kan nå gå inn på Helsenorge.no og sjekke at vaksinen man har fått for korona er registrert. Er den ikke det kan man ta kontakt der man ble vaksinert slik at det rettes opp i. Les mer om koronasertifikatet her