Vaksineinformasjon per 12.juli

Rundt 29 % av alle innbyggere i Tysvær er nå fullvaksinert, og 49 % har fått minst en vaksinedose.

Tysvær kommune er nå ferdige med å invitere gruppe 10 (18-24 år og 40-44 år) og starter på gruppe 11 (25-39 år).  I tillegg vaksineres ansatte i barnehager og skoler i tråd med regjeringen og FHI sine retningslinjer.

Denne uken settes 384 vaksinedoser, der 24 går til 1. dose og 360 går til 2. dose. Neste uke mottar kommunen 594 vaksinedoser, der 420 går til 1. dose og 174 går til 2. dose.

Prognosene fremover viser at det øker på med vaksinedoser til kommunen, og vi oppfordrer alle som får invitasjon og ønsker vaksine om å takke ja når man får tilbudet.

De nærmeste ukene vil altså innbyggere i gruppe 10 og 11 bli invitert til å bestille tid for vaksine, ved at man mottar en SMS. Det er viktig at innbyggere som har fått tildelt tid for 2. dose ikke endrer timen sin selv. Når vaksineteamet ser at noen har endret timen sin vil den bli flyttet tilbake til opprinnelig dato. Dette er for å sikre at alle innbyggere skal få tilbud om første vaksinedose i løpet av sommeren i tråd med FHI sine retningslinjer.