Lørdag 31. august kl. 20.00 blir det gratiskonsert med Blest på fjelltoppen Alvanuten i Aksdal. (ved radiomasta)

Med panoramautsikt mot Utsira og Espevær i vest, Kvitsøy i sør og høyfjellet i øst er Alvanuten en spektakulær konsertarena, kun 30-40 minutters bratt spasertur fra Tysværtunet. Det er sti mesteparten av veien opp så dette er ikke kvelden for urban påkledning. Her er det varme turklær og vanntette turstøvler som gjelder. Gjerne supplert med votter og lue.

Som belønning lover vi en spektakulær konsertopplevelse.

Hele konsertriggen flys opp med helikopter på dagtid fredag 30. august og ned søndag 1. september.

Toppkonserten ble arrangert for første gang i juni 2004, deretter ble den arrangert hvert år i perioden2007 – 2013. Best besøkt var konserten med Bjørn Eidsvåg i 2009 med ca 2 400 publikummere.

Arrangør er Tysvær kommune

publikumbjorneidsvaagtoppkonsert web