Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet utlyser nå midler i Nasjonal tilskuddsordning for inkludering av barn i lavinntektsfamilier. Formålet med tilskuddsordningen er å motvirke og/eller dempe konsekvensene av fattigdom blant barn og ungdom. Tilskuddsordningen skal være et virkemiddel for å bedre mulighetene for at flere barn og ungdom skal få delta på viktige sosiale arenaer, som ferie- og fritidsaktiviteter, uavhengig av foreldrenes inntekt og sosiale situasjon.

Hvem kan søke

Offentlige instanser, private aktører og frivillige organisasjoner kan søke om midler.

Søknadsfrist: 10. desember 2018

Hvordan søke

Søknad skal sendes i bufdirs søknadsportal. For mer informasjon: https://bufdir.no/Tilskudd/Soke_om_tilskudd/Barn_og_ungdom/lavinntekt

Kommunene vil bistå bufdir med å prioritere søknader etter at fristen er gått ut. Kontaktperson i Tysvær kommune for denne tilskuddsordningen er: Helene Harris – Christensen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Tel: 915 22 813,