Tysvær kommune har sendt ut SMS-varsel om vannmåleravlesning for 2019. Svarfrist for å sende inn målerstanden er 15.12.2019. Det er kun hele tall på måleren som skal leses av, ikke desimaler.

De som tidligere ikke har oppgitt mobilnummer, har fått avlesningskort i posten. Her blir en bedt om å rapportere inn vannmålertstand til www.leseav.no, eller å returnere utfylt avlesningskort til kommunen. Avlesningskortet har en kode man benytter ved rapportering, og kommunen ber om at mobilnummer oppgis på kortet, slik at det ved avlesning kan sendes SMS. Svarfristen for å sende inn målerstanden via avlesningskortet er 03.01.2020.

Målerstanden skal årlig meldes inn til kommunen av alle gebyrpliktige som har montert vannmåler.

Spørsmål vedr. avlesning av vannmåler kan stilles til saksbehandler ved seksjon drift, telefon: 52 75 70 73 og e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vannkrane