En ansatt i hjemmebaserte tjenester i Aksdal har fått påvist Covid-19 smitte. Vedkommende er bosatt i Haugesund.

Tysvær kommune har utarbeidet gode rutiner for å håndtere denne type situasjoner. Personalet er drillet på å håndtere dette, og rutinene er fulgt fra første stund.

Personale og pasienter som har hatt kontakt med vedkommende er satt i karantene og testes for smitte. De første testresultatene som kom tirsdag kveld var negative, og de neste prøvesvarene forventes i løpet av onsdag 15.juli 2020.

HAR DU SPØRSMÅL OM TESTING eller andre helsespørsmål?
Ta kontakt med fastlegen din. Legevakt kontaktes ved behov for akutt legehjelp etter kl. 15.30 og i helgene.
For andre korona relaterte spørsmål, kan du ringe Tysvær kommune sin korona-telefon 52 75 74 00.

Åpningstider Korona-telefon:
Mandag - fredag 08:30-11:00 og 12:00-15:00
Lørdag og søndag: stengt

Tysvær kommune vil også minne om at de nasjonale smittevernsreglene fremdeles er gjeldene.

Håndsprit