En støttekontakt skal bistå mennesker med å få en meningsfull fritid, ved blant annet å hjelpe til med deltakelse i kultur- og fritidsaktiviteter, sosial kontakt med andre og fysisk aktivitet. Det er ikke krav om helsefaglig utdanning. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Søk gjerne på generelt grunnlag siden Tysvær kommune jevnlig har behov for støttekontakter.

Aktuelle, ledige oppdrag som støttekontakt er:

Dame i slutten av 40-årene:
Trenger følge til aktiviteter som friluftsliv, turgåing, dans m.m. Ønsker en stødig voksen person som er flink og motivere, gjerne en mann over 30 år, men en dame er også aktuell. 12 timer per måned.

Dame i slutten av 40-årene:
Ønsker en voksen dame over 30-40 år til følge på fritidsaktiviteter som kino, konserter, kafebesøk m.m. 8 timer per måned.

Dame i midten av 60-årene:
Ønsker en voksen og trivelig dame som kan følge henne på handel, kafebesøk m.m. 8 timer per måned.

Gutt 11 år:
Ønsker en mann mellom ca. 18 og 25 år som kan bistå med fysisk aktivitet. Er aktuelt med dame også. Liker veldig godt å spille fotball og fiske. 10 timer per måned

Gutt 12 år:
Ønsker en pålitelig og trygg ung mann som kan være med på fysiske aktiviteter som svømming, turgåing, sykling, fotball m.m. Det er en fordel om du har erfaring som støttekontakt. 12 timer per måned.

Mann i slutten av 50-årene:
Ønsker støtte av voksen mann eller dame for å utføre aktiviteter som turgåing og kafebesøk. 12 timer per måned.

Mann i slutten av 70-årene:
Ønsker en initiativrik person som kan være med på aktiviteter som bilturer, brettspill, boccia, fisking m.m. Alder og kjønn ikke så viktig. 28 timer per måned. Oppdraget kan deles på to personer.

Personer som får innvilget støttekontakt har ulike hjelpebehov. Nærmere informasjon fås ved kontakt med tjenesten.

Det tar ofte tid å opparbeide relasjon, så du som søker må ikke ha planer om å flytte vekk i nærmeste framtid. Støttekontakten må ha sertifikat og tilgang på bil. Støttekontaktene lønnes per time utført jobb og det blir gitt godtgjørelse for kjøring og utlegg. Voksne damer og menn oppfordres til å søke!

Er du interessert? Ta kontakt med Marit Gjerstad på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 481 36 748.

stottekontakt friendship