En støttekontakt skal bistå mennesker med å få en meningsfull fritid, ved blant annet å hjelpe til med deltakelse i kultur- og fritidsaktiviteter, sosial kontakt med andre og fysisk aktivitet. Det er ikke krav om helsefaglig utdanning. Personlig egnethet vil bli vektlagt i høy grad.

Søk gjerne på generelt grunnlag siden Tysvær kommune jevnlig har behov for støttekontakter.

Aktuelle, ledige oppdrag som støttekontakt er:

Mann 23 år:
Liker og trenger å være fysisk aktivitet, være i naturen, fisking, og praktisk arbeid som saging m.m. Ønsker en tydelig, trygg og voksen mann. 12 timer per måned.

Dame i 30 årene:
Ønsker en kvinnelig støttekontakt i noenlunde samme alder. Er samfunnsengasjert og liker ulike kulturaktiviteter, som det ønskes følge til. 8 timer per måned.

Mennesker som får innvilget støttekontakt har ulike hjelpebehov. Nærmere informasjon fås ved kontakt med tjenesten.

Det tar ofte tid å opparbeide relasjon så du som søker må ikke ha planer om å flytte vekk i nærmeste framtid. Støttekontakten må ha sertifikat og tilgang på bil. Støttekontaktene lønnes per time utført jobb, og det blir gitt godtgjørelse for kjøring og utlegg.

Voksne damer og menn oppfordres til å søke!

Er du interessert?
Ta kontakt med Marit Gjerstad på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mob. 48136748.

Støttekontakt