Det er tid for å lese av vannmåleren. For å effektivisere den årlige vannmåleravlesningen har Tysvær kommune tatt i bruk SMS-varsling. Svarfristen for de som har fått melding på SMS, er den 09.12.2019.

Varsel om vannmåleravlesning sendes ut på SMS til de som har oppgitt mobiltelefonnummer i offentlige registre. Du blir bedt om å svare på SMS-meldingen og oppgi målerstand på din vannmåler. Det er kun hele tall på måleren som skal leses av, ikke desimaler.

Har du ikke oppgitt mobiltelefonnummer, vil du få et avlesningskort i posten. Her blir du bedt om å rapportere inn stand til www.leseav.no, eller å returnere avlesningskortet i utfylt stand til kommunen.  Avlesningskortet har en kode du benytter ved rapportering. Kommunen ber om at du oppgir mobiltelefonnummeret ditt på kortet, slik at vi ved neste avlesning kan sende deg en SMS.

Spørsmål vedr. avlesning av vannmåler kan stilles til saksbehandler seksjon drift, telefon: 52-757073, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

vannmaaler