Tysvær kommune ønsker i samarbeid med Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Helse Fonna området (USHT) og Høgskulen på Vestlandet, Institutt for helse og omsorgsvitenskap, å invitere helsepersonell i Helse Fonna regionen til kurs/undervisning om forhåndssamtaler i primærhelsetjenesten.

Forhåndssamtale er felles planlegging av tiden fremover og helsehjelp ved livets slutt.
Formål: Økt kompetanse, erfaringsdeling og refleksjon om forhåndssamtaler (Advance Care Planning).

FOR FASTLEGER OG TILSYNSLEGER:

Kurset går over 2 x 3 timer, og det er søkt godkjenning fra Den Norske Legeforening for valgfritt kurs innen allmennmedisin og samfunnsmedisin.

Det vil bli servering.

FØRSTE DAG
Tid:
31.oktober 2019 kl. 17:00-20:00.
Sted: Kommunestyresalen Tysvær Kommune, Rådhuset.
Innhold: Trygve J. Lereim Sævareid. Forsker ved Senter for Medisinsk etikk. Delforfatter til Veileder: Forhåndssamtaler på sykehjem.

ANDRE DAG
Tid:
08.november 2019 kl. 17:00-20:00.
Sted: Kommunestyresalen Tysvær Kommune, Rådhuset.
Innhold: Nina Hjort. Overlege ved Palliativt Team ved Haukeland Universitetssjukehus, og for tiden doktorgradprosjekt; "Førebuandre kommunikasjon ved alvorleg sjukdom".

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Påmeldingsfrist: Mandag 28.oktober 2019.

FOR SYKEPLEIERE OG ANNET AKTUELT HELSEPERSONELL

Kurset går over 2 x 3 timer, og det er godkjent av NSF som meritterende med totalt 6 timer. Kan brukes i godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/spesialsykepleie.

Det vil bli servering.

FØRSTE DAG
01.november kl. 11:00-14:00.
Sted: Litlesalen Tysvær Kino, Tysværtunet Kulturhus.

ANDRE DAG
Tid:
08.november 2019 kl. 11:00-14:00.
Sted: Litlesalen Tysvær Kino, Tysværtunet Kulturhus.

Påmeldingsfrist: Mandag 28.oktober 2019. Maks påmeldte er 75 stk.