Kurs for pårørende til personer med demenssykdom våren 2019. Kurset går over fire kvelder og er gratis.

Datoene: 20. og 26. mars, 1. og 10. april

Tidspunkt: Fra klokken 18:00 til klokken 21:00

Sted: Undervisningslokalene, Bjørgene omsorgssenter, Dikterveien 29, Haugesund

Påmelding via kursportalen på Haugesund kommunes internettside www.haugesund.kommune.no/kurs/ trykk på fanen kurs helse og omsorg. Har du problemer med påmelding, send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., ev. telefonnummer: 52 74 46 00.

Påmeldingen gjelder for alle dagene.

Kurset er et samarbeid mellom Nasjonalforeningen for folkehelsen og kommunene Sveio, Tysvær, Karmøy og Haugesund. Innbyggere i disse kommunene kan delta på kurset. Har du spørsmål kan du ta kontakt med: Kristin Bie, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester, Helse Fonna kommunene, telefon: 906 42 160

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.