Kulturprisen 2017

Tysvær levekårsutval ønskjer å dela ut kulturpris som ei påskjønning til ein person eller eit lag som har gjort ein særleg verdfull innsats på kulturområdet i Tysvær. Organisasjonar eller einskildpersonar kan senda inn grunngjeve framlegg til kandidat til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller: Tysvær kommune, Postboks 94, 5575 Aksdal innan: 1.november 2017.

Kulturstipend 2017

Tysvær levekårsutval kan gi stipend til kulturarbeidarar i kommunen. I søknad

om stipend må ein gi opplysningar om vanlege personalia, eigen plass i det lokale kulturliv, målet med stipendet og korleis det er tenkt nytta. Stipendet kan gjevast til ein person eller delast på fleire. I særskilde tilfelle kan stipendet delast ut til lag.
Søknad sender ein til:Tysvær kulturkontor, pb 94, 5575 Aksdal eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist: 1. november 2017