De fleste av oss har en relasjon eller opplevelse knyttet til ordet "kreft". Felles for de vi møter er fortellinger om "et før og et etter" kreftdiagnosen og de husker alle øyeblikket de fikk beskjeden. Heldigvis blir de fleste friske av sin sykdom i dag, men dette gjelder dessverre ikke alle. Noen kreftformer rammer ekstra hardt og de som rammes av disse kreftformene har en overlevelse som ligger svært langt unna gjennomsnittet. Det kreves mer forskning og omsorgsrettede tiltak mot denne gruppen.

Årets Krafttak mot kreft samler inn penger til kreftformer få overlever.

Aksjonen gjennomføres 6-14. mars 2021, 10. mars lokalt i Tysvær. I år kommer bøssebærerne av smittevernhensyn uten bøsser, men tar imot gaver på Vipps; nummer 2277, eller Tysvær sitt lokale Vipps nummer 491001.

Ønsker du å bidra som bøssebærer?

For å nå hele kommunen trenger vi mange flere bøssebærere. Om du ønsker å bidra til en god sak ta kontakt med kreftkoordinator Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., skriv en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i Bymisjonen, eller send SMS til 2277 BØSSE 491001 Fornavn Etternavn.

Del gjerne denne viktige informasjonen videre!