Rådgivende Biologer AS skal på oppdrag fra Tysvær kommune kartlegge status for anadrom laksefisk, med hovedvekt på sjøaure, i utvalgte elver/bekker i Skjoldafjorden. Kartleggingen vil skje i løpet av september. Selve arbeidet består av befaring av områdene, samt prøvefiske med elektrisk fiskeapparat. Fisk vil bli artsbestemt og lengdemålt før de blir sluppet ut igjen. Resultatene skal sammenstilles i en rapport til bruk i videre fiske- og vannforvaltning. Prosjektet er støttet av Fylkesmannen i Rogaland og Rogaland fylkeskommune.

I kartutsnittene under ser en hvilke bekker/elver som inngår i kartleggingen.

Capture1

Capture2

Dersom du har spørsmål eller informasjon som kan være nyttig i prosjektet kan Rådgivende Biologer v/ Marius Kambestad kontaktes på tlf 45 20 68 75 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..