Tysvær kommune sender nå ut informasjon via vårt varslingssystem (Varsling 24) om koronavaksinering til innbyggere over 85 år. Det betyr at alle innbyggere i denne aldergruppen skal få en SMS, talemelding eller e-post med relevant informasjon.

Er du pårørende til noen i denne aldergruppen kan du gjerne bistå med å sjekke om informasjonen har kommet frem.

Følgende informasjon er sendt ut:

Tilbud om korona vaksinering for personer over 85 år vil snart starte opp i Tysvær kommune. Vaksineringen er gratis og frivillig. I denne gruppen er det over 200 personer i Tysvær kommune. I neste uke får vi for eksempel kun 15 doser til kommunen, så det kan ta litt tid før du blir kontaktet. Alle blir direkte kontaktet av sin fastlege for konkret tidspunkt for vaksinering. De som ikke har fastlege i kommunen, blir kontaktet direkte av vaksineteamet. Kommunen ser frem til å kunne tilby alle som ønsker en koronavaksine. Med vennlig hilsen vaksineteamet.

Koronavirus