Tysvær kommune har laget forslag til 3 nye lokale forskrifter:

• Forskrift om gebyr for dekning av utgifter med søknader om tillatelse til handel med fyrverkeri i klasse II, III og IV og gjennomføring av tilsyn.
  • Forskrift om gebyr for gjennomføring av feiing og tilsyn i brannobjekter med fyringsanlegg.
  • Forskrift om åpen brenning og brenning av avfall i småovner.

Høringsfristen er 4 uker fra publiseringsdato.

Forskriftene vil være gjeldende fra 01.01.2021.

Eventuelle merknader til forskriftene merkes med 20/1471 og sendes skriftlig til Tysvær kommune, Postboks 94, 5575 Aksdal, eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 20.07.2020.

Haugaland brann og redning iks er gitt oppgaven med å følge opp kommunens forpliktelser etter Brannvernlovens kapittel 3.

Ta kontakt med saksbehandler Egil Ove Kolstø på tlf. 909 32 921 dersom du har spørsmål.

Vedlegg 1: Forskrift handel med fyrverkeri og tilsyn 2020

Vedlegg 2: Forskrift feiing og tilsyn i brannobjekter 2020