Fokusuken 2021

Et av tiltakene i Tysvær kommune sin «Handlingsplan mot vold i nære relasjoner» er å arrangere fokusuke med ulike tema. Årets tema er mobbing og hvordan jobbe sammen for å hindre mobbing.

Fokusuken 2021 arrangeres i uke 46 (15-19. november) 

Det blir satt opp egne fagdager for de som jobber i voksentjenesten og barnevernstjenesten, og i tillegg inviterer vi alle i Tysvær og omegn til ett inspirerende foredrag med Tore Petterson - "Det er en gave å være annerledes" den 17. november.

"Det er en gave å være annerledes"

Som tittelen sier, snakker Tore om fordelene ved å gå sine egne veier, og følge sine drømmer. 

Tore snakker om mobbing, trakassering og ansvarsfraskrivelse fra voksenpersoner i skolesystemet og det å snu ryggen til hvordan barn har det hjemme.  

På en humoristisk måte tar Tore Petterson tak i tematikken med utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer og opplevelser fra barne- og ungdomsårene og frem til i dag.  

Tore formidler på en naturlig og direkte måte som passer så vel til unge som til voksne. Han bruker selvironi, humor og egne erfaringer for å ufarligjøre annerledeshet. Han deler sine tanker om hvordan vi alle, uansett alder, kan bidra til at vi får et rausere og mer inkluderende samfunn.  

Tore Petterson 

Tore Petterson er en norsk komiker, sanger, foredragsholder og TV-personlighet. Han har blant annet deltatt i flere sesonger av NRK-programmet Sofa, har vært gjest i Nytt på Nytt, Beat for Beat og Melodi Grand Prix. I 2015 var han med i den første kjendisutgaven av Farmen, og siden 2016 har han vært dommer i TV2-programmet Skal vi danse.  

Tysvær Arena 17. november  

Onsdag 17. november klokken 19:00 - 20:30 fyller vi Tysvær Arena og håper å se deg der. Foredraget passer for både barn, ungdom og voksne.

Billetten koster kr 50,- bestill billetter her  

Vær tidlig ute for å sikre deg en god plass. Det er ikke mulig med plassreservasjon på dette arrangementet. 

Dørene åpner kl. 18:30. 
Adresse: Hamrane 5B, 5563 Førresfjorden

Stillbilde av Tore Petterson - Klikk for stort bilde"Det er en gave å være annerledes" - et foredrag med Tore Petterson