AKSDAG

Tirsdag 12. september gjennomføres den aller første av en lang rekke AKSDAG for voksne i Tysvær og omegn.

For voksne innbyggere i Tysvær blir AKSDAG mer enn bare tilrettelagte transportmuligheter. Med kjernetid fra kl. 12-15 vil det nå bli enkelt å planlegge å treffe venner og bekjente på ulike aktiviteter og arrangementer. Og det vil være stor sannsynlighet for at du møter kjente ansikter selv uten å ha avtale med noen.

Tysværtunet Kulturhus blir et samlingspunkt hvor man kan delta på boccia i regi av LHL Tysvær og Bokn, få digital veiledning av Røde Kors i samarbeid med biblioteket, nyte en kinoforestilling med spesialtilbud for Haugesund Sparebank's kunder, låne deg en bok på biblioteket og spise tidlig middag på LM Café. Det er en flott mulighet til å tilbringe tid sammen og dele gode øyeblikk. 

En behagelig og hyggelig handledag

Et Aksdal Senter som varmt ønsker deg velkommen til en behagelig og hyggelig handleopplevelse. Med muligheter for enkel transport for de som bor i nærområdet vil en kunne plukke med seg både gave til barnebarn, en tur innom apoteket, lys og servietter til å sette prikken over i-en på kveldsmåltidet og eller ærend i banken.

Diakon Synnøve holder seg også på senteret denne formiddagen for å slå av en prat om løst og fast.

Enkel bestillingsprosess

HentMeg-ordningen til Kolombus er for alle over 65 år bosatt innenfor kartet som du finner nederst i artikkelen, og som ikke kan benytte ordinært busstilbud eller som ikke har andre transportmuligheter i husstanden. I tillegg må du ha tilgang til mobiltelefon ettersom du får bekreftelse på SMS.

Å benytte seg av HentMeg er enkelt. Bestill henting ved å ringe Kolombus på telefon 51 19 99 00 i åpningstidene til kundesenteret, eller på nettsiden HentMeg.no. Dette nettstedet blir aktivert et par dager i forkant av oppstart 12. september. 

Jo tidligere bestillingen er plassert, jo større er sjansen for å få ønsket hentetidspunkt. Bekreftelse sendes per SMS kort tid etter bestilling. Betaling kan gjøres med kontanter, i Kolombus Billett-appen eller Kolombuskortet.

Ordinært busstilbud

Visste du at det også er et godt rutetilbud til og fra Aksdal i dette tidspunktet?

Til Aksdal:

  • Rute 246 Nedstrand-Aksdal kl.1150-1235
  • Rute 206 Haugesund-Aksdal kl.1150-1220
  • Ny rute 245 Kårstø -Tysværvåg- Aksdal kl. 1145-1235                                                                          
  • Rute 260 Etne- Aksdal kl. 1040-1145  

Fra Aksdal:

  • Rute 246 Aksdal- Nedstrand kl. 1540
  • Rute 206 Aksdal- Haugesund kl. 1535
  • Rute 245 Aksdal- Tysværvåg- Kårstø kl. 1540
  • Rute 260 Aksdal-Etne kl. 1540
Kartutsnitt Aksdal- Frakkagjerd- Førre - Klikk for stort bilde

For mer informasjon se her: www.tysver.kommune.no/aksdag

Vi gleder oss til å ta imot deg.

AKSDAG er et samarbeid mellom Kolombus, Aksdal Senter, LHL Tysvær/Bokn, LM cafe, Røde Kors, Aksdal kirke, Tysværtunet Kulturhus, Tysvær Bibliotek og Tysvær kommune.