Det er ledig en fastlegehjemmel ved Frakkagjerd legesenter

Frakkagjerd legesenter har i dag 2 fastlegehjemler og 100% stilling som legesekretær. En av fastlegehjemlene er nå ledig fra og med 1. april 2019. Nåværende listelengde er 1320. Legesenteret er velutstyrt med moderne nytt utstyr. Senteret bruker Infodoc plenario, og er koblet opp til Norsk Helsenett. Tildeling av fastlegeavtale forutsetter at legen blir enig med hjemmelsinnehaver om overdragelsesbetingelser (goodwill og kjøp av utstyr). Nåværende hjemmelsinnehaver, Ola Vassbø, kan kontaktes på tlf; 97147636.

Nyopprettet ledig fastlegehjemmel ved Hegren legesenter

Hegren legesenter er en tidligere 2-legepraksis som de siste 12 år har vært betjent av èn fastlege og turnuslege. Nåværende listelengde er 1830. Den 1. mars 2019 avslutter fastlegen sin veilederfunksjon til turnuslege og kommunen oppretter en ny fastlegehjemmel ved Hegren Legesenter. Via Helfo-uttrekk plasseres 600-800 personer fra nåværende liste til ny liste. Kontoret har meget stabile og godt kvalifiserte medarbeidere, bygningen er hensiktsmessig og praktisk innredet/utstyrt for 2 leger. Legesenteret bruker Infodoc Plenario journalsystem. Økonomiske vilkår må avklares med hjemmelsinnehaver som nå skal redusere sin liste. For nærmere informasjon kan nåværende hjemmelsinnehaver, Torbjørn Egenberg kontaktes på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tiltredelse: 01.03.2019

Krav til kompetanse

• Norsk autorisasjon som lege
  • Gjennomført norsk turnustjeneste/LIS1
  • Søker må kunne beherske norsk godt både skriftlig og muntlig, og kunne kommunisere godt også på engelsk
  • Søker uten godkjent spesialitet i allmennmedisin må være under utdannelse for å oppnå slik spesialitet
  • Søker må kunne fremlegge politiattest for godkjenning

• Fastlegeansvar for egne listepasienter
  • Deltagelse i kommunens legevaktsordning ved Haugesund legevakt
  • Samarbeid med kommunale helsetjenester og helseforetak
  • Som fastlege kan man pålegges kurativt arbeid for kommunen i inntil 7,5 timer pr. uke, med lønn og praksiskompensasjon etter gjeldende avtaler

Personlige egenskaper

• Møte pasienter på en profesjonell, etisk og god relasjonell måte
  • Være strukturert og kvalitetsbevisst i pasientarbeidet
  • Bidra positivt til godt samarbeid internt og med øvrige helsetjenester
  • Personlige egenskaper og samarbeidsevner vektlegges

Slik søker du:

Søknad sendes til: Tysvær kommune, postboks 94, 5575 Aksdal. Eller på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vitnemål og attester skal kun tas med til evt. intervju, og disse blir dessverre ikke returnerte.

Godkjent politiattest som ikke er eldre enn tre måneder må ligge klart ved tiltredelse.

Søknadsfrist: 20. november 2018

Kontaktpersoner:

Helse- og førebyggingsjef Jorid Vea Isdahl
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
Tlf; 91612512

Rådgiver i Resultatområdet Helse og førebygging  Helene Harris – Christensen