Ledig fastlegehjemmel ved Hegren legesenter i Tysvær kommune

Hegren legesenter har i dag 2 fastlegehjemler. En av fastlegehjemlene er nå ledig fra og med 01.september 2019. Listelengde ved tiltredelsesdato vil være cirka 1000. Kontoret har meget stabile og godt kvalifiserte medarbeidere. Bygningen er hensiktsmessig og praktisk innredet/utstyrt for 2 leger. Legesenteret bruker Infodoc Plenario journalsystem. Økonomiske vilkår må avklares med hjemmelsinnehaver. For nærmere informasjon kan nåværende hjemmelsinnehaver, Torbjørn Egenberg kontaktes på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tiltredelse: 01.09.2019

Krav til kompetanse

• Norsk autorisasjon som lege
  • Gjennomført norsk turnustjeneste/LIS1
  • Søker må kunne beherske norsk godt både skriftlig og muntlig
  • Søker uten godkjent spesialitet i allmennmedisin må være under utdannelse for å oppnå slik spesialitet
  • Søker må kunne fremlegge politiattest for godkjenning

• Fastlegeansvar for egne listepasienter
  • Deltagelse i kommunens legevaktsordning ved Haugesund legevakt
  • Samarbeid med kommunale helsetjenester og helseforetak
  • Som fastlege kan man pålegges kurativt arbeid for kommunen i inntil 7,5 timer pr. uke, med lønn og praksiskompensasjon etter gjeldende avtaler

Personlige egenskaper

• Møte pasienter på en profesjonell, etisk og god relasjonell måte
  • Være strukturert og kvalitetsbevisst i pasientarbeidet
  • Bidra positivt til godt samarbeid internt og med øvrige helsetjenester
  • Personlige egenskaper og samarbeidsevner vektlegges

Slik søker du

Søknad sendes til: Tysvær kommune, postboks 94, 5575 Aksdal. Eller på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Søker må fylle ut Samtykkeerklæringsskjema i henhold til personopplysningsloven. Du finner skjema her.

Vitnemål og attester skal kun tas med til evt. intervju, og disse blir dessverre ikke returnerte.

Godkjent politiattest som ikke er eldre enn tre måneder må ligge klart ved tiltredelse.

Søknadsfrist: 27. juni 2019

Kontaktpersoner:

Fastlege Torbjørn Egenberg
Hegren Legesenter

Fastlege Memunat A. Ajentunmobi
Hegren Legesenter

Helse- og førebyggingsjef Jorid Vea Isdahl
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.,
Tlf; 91612512

Rådgiver i Resultatområdet Helse og førebygging Helene Harris – Christensen

Arbeidsted:
Hegren legesenter