Logg inn Joomla

Logg inn Joomla

Poesi på TOS

.

poesi1poesi4poesi3

Grunnskolen for voksne på Tysvær opplæringssenter har hatt et lyrikk-prosjekt i norsktimene. Temaet for prosjektet har vært kjærlighet. Elevene har analysert dikt. De har lest og framført dikt både på morsmål og norsk. Til slutt i prosjektet skrev de sine egne kjærlighetsdikt.

Opp og fram!

.

17.mai1pc1klasse2

2017 er her - et nytt år med nye muligheter. Deltakerne våre er i full aktivitet - både teoretisk og praktisk. Her er det deltakere i norskopplæring, nettkurs, grunnskole for voksne og i spesialundervisning. Deltakere i introduksjonsprogrammet er også ute i praksis i ulike bedrifter på Haugalandet. 

Vi er i full gang. Vi skal opp og fram!

Julesamling

.

Hvert år arrangeres det fellessamling for elever og lærere  her på TOS. Det er en høytidelig avslutning på første halvår med mye forskjellig program. Rektor Sissel ønsker velkommen og har tale. De deltakerne som har avsluttet sine introduksjonsprogram, får sine deltakerbevis.

scene4scene11scene14

Elevene bidrar med adventssang, lystenning, diktlesing og konkurranser. Lærer Vanja viser film som oppsummerer året og lærerne synger "Feliz navidad".

I 2.etasje har klasserommene blitt til små cafèer. Der spiser vi grøt, julekjeks og koser oss sammen. Så ønsker vi hverandre

GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

 scene15mat02kosto

Kunstneren Khalid

.

Khalid Mohamed Hammad har vært deltaker her på TOS. Han er en talentfull kunstner fra Nord-Sudan som maler flotte, fargerike og tydelige bilder.

Han har hatt flere utstillinger både i Norge og i utlandet. Her lokalt hadde han separatutstilling på Tysværtunet i september 2016. TOS har kjøpt inn et bilde av Khalid som pryder trappeoppgangen vår.

kunst2

Førjulskos på TOS

.

Det lukter sjokolade og kokos i gangene på TOS. Nå skal det bakes. Deltakerne smelter smør og sjokolade, blander ingrediensene sammen. Noen kaker skal stekes, andre skal bli kalde. De lager kokosmakroner, nøttekaker, marsipankuler og risboller. Pepperkakehusene blir pyntet. Og snart skal alle kakene spises😊 

baje4bake1bake3

bake6bake8bake7

bake5bake2bake9