Logg inn Joomla

Logg inn Joomla

Hipp hurra for Norge og for 17.mai!!

.

Dagen før dagen arrangerte TOS en 17.mai-markering for våre deltakere. Vi var først sammen for å høre taler, synge 17.mai-sanger og vi konkurrerte i en kahoot om 17.mai. Det var også visning av bunader fra Rogaland, Sunnhordaland og Hardanger.

Etterpå var det leker og konkurranser, både fysiske og mentale. Vi hadde potetballong-stafett, klesbøyle-stafett, løfting av atlas-stein, stokke-bryting og gjette-leker. Til slutt spiste vi IS:)

mai20mai13mai6

mai18mai5mai3

Viking for en dag

.

Grunnskoleklassen har vært på Nordvegen Historiesenter på Avaldsnes. Elevene har lært mye om norsk historie. De har hørt mye om vikingsamfunnet, om norske konger og om religion. De fikk se arkeologiske skatter som er gravd fram på Karmøy og stå på gravhaugen ved Olavskyrkja. Elevene fikk også prøve å være viking for en dag - med brynje, kappe, skjold og sverd.

viking2viking1viking3 jpg

 

Poesi på TOS

.

poesi1poesi4poesi3

Grunnskolen for voksne på Tysvær opplæringssenter har hatt et lyrikk-prosjekt i norsktimene. Temaet for prosjektet har vært kjærlighet. Elevene har analysert dikt. De har lest og framført dikt både på morsmål og norsk. Til slutt i prosjektet skrev de sine egne kjærlighetsdikt.

Opp og fram!

.

17.mai1pc1klasse2

2017 er her - et nytt år med nye muligheter. Deltakerne våre er i full aktivitet - både teoretisk og praktisk. Her er det deltakere i norskopplæring, nettkurs, grunnskole for voksne og i spesialundervisning. Deltakere i introduksjonsprogrammet er også ute i praksis i ulike bedrifter på Haugalandet. 

Vi er i full gang. Vi skal opp og fram!

Julesamling

.

Hvert år arrangeres det fellessamling for elever og lærere  her på TOS. Det er en høytidelig avslutning på første halvår med mye forskjellig program. Rektor Sissel ønsker velkommen og har tale. De deltakerne som har avsluttet sine introduksjonsprogram, får sine deltakerbevis.

scene4scene11scene14

Elevene bidrar med adventssang, lystenning, diktlesing og konkurranser. Lærer Vanja viser film som oppsummerer året og lærerne synger "Feliz navidad".

I 2.etasje har klasserommene blitt til små cafèer. Der spiser vi grøt, julekjeks og koser oss sammen. Så ønsker vi hverandre

GOD JUL & GODT NYTT ÅR!

 scene15mat02kosto