Logg inn Joomla

Logg inn Joomla

Påskefrokost

Skrevet av Anne Stine Gjerde.

 Bilde
Fredag 18 mars inviteres besteforeldre av barn i barnehagen til påskefrokost. Invitasjon er sendt på Vigilo til alle familier. Vi håper mange tar turen innom. 

Flott bygg og uteområde

Skrevet av Anne Stine Gjerde.

I løpet av det siste halvåret har det skjedd store endringer ved Tysværvåg barnehage. Vi har fått utvidet barnehagen med en stor ny fløy bestående av ny garderobe, avdeling med tre grupperom samt helt ny personalavdeling. I tillegg er det gjort store endringer i eksisterende bygg som bidrar til at vi kan innrede ulike grupperom etter hvilken aktivitet vi måtte ønske. Det har også skjedd store endringer på uteområdet vårt og vi ser frem til å etablere gode lekesoner for barna.  

Matematikkprosjektet

Skrevet av Anne Stine Askeland-Gjer.

Innelek og matteopplegg 032 redHøsten 2015 starter Tysvær kommune opp et stort mattematikkprosjekt for barnehage og skole. Hun som skal lede prosjektet heter Gerd Bones kjent fra matematikksenteret. I barnehagen er det tre ansatte utenom styrer som utdannes til ressurspersoner og som vil ha i oppgave å spre kunnskap i personalet. Dette er vi godt i gang med og personalet har alt prøvd ut en del oppgaver sammen med barna. Vi har blant annet brukt et opplegg som vi har kalt helsestasjon hvor barna tar del i en lekegruppe sammen med en voksen og hvor den voksne legger vekt på å ta i bruk matematiske begrep. Barna har også brukt bamser i ulik størrelse som de teller, sammenligner og kategoriserer.

Våren 2016

Skrevet av Anne Stine Gjerde.

tur og inne aktiviteter 043
Denne våren skal barnehagen ha tre planleggingsdager. Datoene er 25 januar, 3 og 4 mars.

 

Gi oss din mening

Skrevet av Anne Stine Gjerde.

image
Barnehagen ønsker svært gjerne tilbakemeldinger enten det er positive ting dere ønsker vi skal fortsette med eller tips til hva vi kan bli bedre til. Skriv noen ord og legg i postkassen så tar vi det med oss videre.

Barnehagedagen markeres

Skrevet av Anne Stine Gjerde.

En hjelpende hånd

Tirsdag 10.mars markerer vi barnehagedagen i Tysværvåg barnehage. Foreldre er velkomne for å få en presentasjon av vårens arbeid. Oppmøte i tidsrommet 14.30 til 16.00.