Logg inn Joomla

Logg inn Joomla

Henrik Syse og Halvor Nordhaug til Nedstrand

Syse og NordhaugForsker og filosof Henrik Syse og biskop Halvor Nordhaug har sammen gitt ut boka Hvor kristent skal Norge være? I boka trekkes noen historiske linjer fra kristendommens opprinnelse og fram til i dag, for å vise hvordan kristendommen har påvirket dagens menneskesyn, lovverk og samfunnsliv. Møt Syse & Norhaug i Nedstrand kyrkje tirsdag 1. november klokken 19.00.

Linda Eide til festivalstart

linda eide web tmbLinda Eide kjem til bLEST og Tysværtunet kulturhus fredag 28. oktober med det underhaldane, kåserande foredraget Meirfiksjon - ei kåserande foredrag om å fortelja så nær du kan. Dette er eit tankevekkande og underhaldande foredrag med lyd og bilde, opplesing og forteljing - og kanskje litt blokkfløyte for å toppa det heile!

 

Mange spennende forfattere til bLEST

Hoem Edvard FotoPaal Audestad web tmb

Et halvt år før festivalstart er allerede mange forfatternavn på plass. Edvard Hoem, Linda Eide, Vigdis Hjort, Nicholas Møllerhaug, Jørn Lier Horst, Torkil Damhaug og Gaute Heivoll for å nevne noen.

Bokbåten EPOS til bLEST

Bokbåten EposbLEST Litteraturfest har fått tildelt midler frå Nasjonalbilioteket som skal brukast til eit samarbeid med bokbåten EPOS.

EPOS er vestlandet sitt flytande bibliotek, og har til vanleg har ruta si i Hordaland og Møre og Romsdal.

Går alt etter planen vil EPOS vere festivalbåt og besøke også nokre av Tysvær sine mange kaiar under bLEST til hausten!