Logg inn Joomla

Forhåndsstemming starter 10. august

Skrevet av Liv Jorunn Frønsdal .

valglogo gull bokmaalI perioden 10. august - 8. september er det mulig å forhåndsstemme ved servicetorget på rådhuset. Det er også satt av tid til å stemme ved omsorgssentrene og ved Amandasenteret.

Den ordinære forhåndsstemmeperioden starter torsdag 10. august. I perioden frem til fredag 8. september er det mulig å stemme ved servicetorget på rådhuset .

Åpningstidene er mandag - fredag 08.00 - 15.30.  Torsdag 7/9 og fredag 8/9 er det langåpent til kl 18.00.

Tirsdag 29. august vil det være forhåndsstemmemottak ved Nedstrandtunet. Her kan både brukere og ansatte ved tunet stemme, og det vil også være mulig for alle andre innbyggere å komme på tunet for å stemme. Åpningstiden her blir fra kl 10.00 - 17.00.

Torsdag 30. august er det institusjonsstemming ved Aksdaltunet og Tysværtunet. Tidspunkt blir annonsert på de aktuelle tunene.

Tysvær kommune har inngått et samarbeid med Karmøy kommune og Haugesund kommune om et felles forhåndsstemmemottak ved Amandasenteret. Dette vil være åpent i perioden fredag 25. august - fredag 8. september. Her vil det være åpent i senteret sine åpningstider: 10 - 20 (18).

Du kan forhåndsstemme i hvilken som helst kommune ei hele landet. Din forhåndsstemme vil bli sendt til den kommunen som du er folkeregistrert i.

Det er ikke nødvendig å ta med valgkort, men det vil gå raskere for deg å stemme dersom du har det med deg. Det du må huske å ta med er legitimasjon. Dersom ingen av de som tar imot stemmer kjenner deg får du ikke stemme dersom du ikke har med deg legitimasjon.

Stemme hjemme?

Dersom du på grunn av uførhet ikke har mulighet å komme deg til et valglokale kan du søke om å få stemme hjemme. Send søknad til Valgstyret i Tysvær kommune, postboks 94 5575 Aksdal, eller send en e-post til ljfronsdal@tysver.kommune.no

Har du spørsmål om valgavviklingen i Tysvær kommune kan du ta kontakt med leder for politisk sekretariat Liv Jorunn Frønsdal, 5275 7055 eller 9094 8891.

Du finner mer informasjon om stortingsvalget på www.valg.no