Logg inn Joomla

Vil du bli støttekontakt?

Skrevet av Trond Tindeland .

Logo PNG2
Tenesta for støtte- og fritidskontakt har ledig oppdrag for gut (15), jente (24) og jente (11).

Tysvær kommune ønskjer at det skal vere god kjemi mellom støtte/fritidskontakt og brukar. Derfor er det viktig for oss å få tak i dei som kan avsetja tid til ein meningsfull jobb. Støtte/fritidskontakt-tjenesta har desse oppdraga ledig:

Gutt 15 år, ønsker følge til aktiviteter. Har tilgang på bil, så sertifikat påkrevd hos støtte/fritidskontakt.

Jente 24 år, synger i kor, ønsker ei å gå tur med, være med på aktiviteter. Ønskelig med voksen dame som støtte/fritidskontakt.

Jente 11 år. Ønsker støtte-/ fritidskontakt  som er bestemt og allsidig. Gjerne aktiviteter i helg. Har tilgang på bil, så sertifikat er påkrevd hos støtte/fritidskontakt. Menn oppfordres til å søke.

Er du interessert, send oppdatert CV og søknad til Torunn.Hermansen-Askeland@tysver.kommune.no

Kontaktperson: Torunn Askeland, 52758085/48136748