Logg inn Joomla

E-Handel og digitalisering – er din bedrift klar?

Skrevet av Trond Tindeland .

ehandel
Bømlo kommune som vertskommune for felles E-Handelsprosjekt inviterer leverandørene til interkommunal fagdag sammen med DIFI.

20 kommuner på Haugalandet, Sunnhordland og Hardanger inviterer din bedrift til inter-kommunal fagdag med DIFI (Direktoratet for IKT og Forvaltning) om E-Handel og digitalisering. Leverandørmedvirkning og -utvikling er sentrale suksessfaktorer for å lykkes.

Tid: Torsdag 1. juni 2017 kl. 12:00 – 15:30
Sted: Nygårdssalen på Tysværtunet i Aksdal (Tysvær kommune)

Vertskommunen Bømlo inviterer på vegne av samarbeidskommunene Haugesund, Karmøy, Tysvær, Bokn, Utsira, Etne, Vindafjord, Suldal, Sauda, Sveio, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Odda, Jondal, Ulvik, Ullensvang og Eidfjord.

Program:

1200 – 1330: DIFI holder innlegg om EHandel og digitalisering.
1330 – 1400: Pause og nettverksbygging
1400 – 1530: DIFI holder innlegg om EHandel, med særlig fokus på viktige utfordringer både små og store leverandører står i. DIFI redegjør for status innen digitalisering, for krav og pålegg og svarer på spørsmål.

Leverandørene og kommunene får anledning til å møtes og utveksle spørsmål og erfaringer.

Gratis deltakelse!

VEL MØTT til spennende fagdag

Påmelding og evt. spørsmål sendes innen 19. mai 2017 til:
ilja.serov@bomlo.kommune.no - 53 42 30 87