Logg inn Joomla

Treningskontakt

Skrevet av Trond Tindeland .

Logo PNG2

Vil du bli treningskontakt? Tysvær kommune ønsker å utvide støttekontaktordningen til økt fokus på fysisk aktivitet i hverdagslivet.

Treningskontakt er et alternativ til støttekontakt. En treningskontakt motiverer brukere til å drive fysisk aktivitet og bidra til å finne aktiviteter som kan passe for den enkelte bruker. Treningskontakt er en ny måte å organisere tjenestetilbudet på der en ser at fysisk aktivitet kan være nyttig/ønsket. For å kunne kalle deg treningskontakt i Tysvær kommune, må du igjennom et kurs som går over to dager,
lørdag 22. april kl. 09-14 og tirsdag 25. april kl. 18-21.

Du får økt kompetanse og lønn av kommunen for å hjelpe et annet menneske til å få et mer sosialt liv og en aktiv fritid. Flere trenger støttekontakt eller treningskontakt, enten fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter.

Du bør være sosialt engasjert, ha evne til å finne på aktiviteter og finne glede i å hjelpe andre mennesker. På kurset vil det være både teoridel og praksisdel.

Dersom dette kunne være noe for deg, så ønsker vi at du tar kontakt på følgende mail Torunn.Hermansen-Askeland@tysver.kommune.no eller telefon 481 36 748. Vi vil da i forkant av kurset kalle deg inn til en samtale og høre litt om dine tanker/ønsker ang. treningskontaktkurset. Alle må igjennom en samtale i forkant av kurset.

Frist for påmelding: 28. mars 2017

Mer informasjon finner du i dette vedlegget