Logg inn Joomla

Meld en feil

Skrevet av Trond Tindeland .

meldenfeil
Meld en feil er Tysvær kommune si teneste for melde inn feil og manglar på kommunale vegar.

Meld en feil er ei digital teneste som gjer det lettare for innbyggjarane å melde frå om feil og manglar på dei kommunale vegane. Tenesta er laga for å melde inn feil, og skal ikkje brukast til å kome med ønskjer om nye ting som t.d. fartsdumpar, nedsett hastighet o.l. Slike ønskjer må ein melda inn på post@tysver.kommune.no.

I Meld en feil kan du melde feil i kategoriane kommunale vegar og vannmålar.

Det er ikkje lett å veta kva veg som er kommunal, fylkesveg mm. Her er ei karteneste med ei oversikt over de dei kommunale vegane i Tysvær kommune.

Dersom du oppdagar eit gatelys som ikkje virkar, melder du frå til Haugaland Kraft. Her kan du melda inn feil på gatelys

Vakttelefonar ved akutte henvendingar:

Vatn og avløp: 950 92 219 (24 timers vakttelefon)
Veg: 950 92 777 (kun operativ i perioden for vinterberedskap 15.11 – 15.03)
Andre hendingar: Ring servicetorget på 52 75 70 00 (08.00 - 15.30)

For Fylkes- og Europaveg er det Mesta som har ansvaret og har vakttelefon 05200.

Ved vannlekkasje, vannavstengning og andre viktige meldingar til våre innbyggjarar, bruker vi Varsling 24 og kan varsle ved bruk av SMS, e-post og talemelding.