Logg inn Joomla

Logg inn Joomla

Har du en idé om utviklingen av Aksdal?

Skrevet av Trond Tindeland .

logomycity
Områdereguleringsplan for Aksdal er nå under utvikling, og du kan være med å delta i prosessen. Mycity er et interaktivt verktøy for å samle idéer om utviklingen av Aksdal.

 

Målsettingen er at områdereguleringsplanen skal bidra til transformasjon og fortetting i eksisterende senter, og peke på løsninger for enkelttiltak og nye utbyggingsområder. Planen skal legge til rette for utvikling av tiltak som er viktige for mange parter. Det er derfor naturlig at mange ønsker og synspunkt vil komme frem gjennom planprosessen. Åpenhet, informasjon og medvirkning fra innbyggere og brukere av Aksdal, og de som ønsker å investere her, er viktig for at vi skal få en felles områdeplan og lykkes med sentrumsutviklingen.

Har du en idé, drøm eller synspunkt om Aksdal sin fremtid? Del dine tanker her! Ved å klikke på kartet kan du legge igjen en kommentar som andre kan lese, stemme på og videreføre. Kartet er interaktivt, bidragene vokser som punkt i takt med idéene folk viser interesse for. Idéen bør være tydelig og knyttet til et spesifikt sted på kartet. Registrer deg som bruker (knapp oppe til høyre) og du vil kunne like, dele og kommentere andres idéer.

Denne siden er også en del av nærmiljøprosjektet og en utprøving i å ta i bruk digitale verktøy for medvirkning i planleggingen.

Takk for dine innspill!

>> GÅ TIL MYCITY.IO